Vítejte na stránkách . Klikněte zde pro registraci

Uživatelské jméno:   Heslo:   Pamätat si ma  Skrýt můj online stav 
Registrovat    Přihlásit se    Fórum    Hledat    FAQ
Bannery     Kontakt   


Informační Panel

Screeny,které budou nad klasickou velikost,půjdou do koše!!! gb




www.centralwar.eu
www.centralwar.eu

Obsah fóra » Download » Mobily » Help




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: navigace na UIQ3
 Příspěvek Napsal: 21 říj 2008, 20:41 
Offline
Noví členové fóra

Registrován: 02 dub 2008, 17:54
ID Užívateľa: 11541

Online: 0s
Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x


Částka: Zamknuté


Karma: 0


Brej poradí někdo jak zprovoznit tomtom nebo kde stáhnout něco jiného (route66) na UIQ3 (w950i?).

Tomtoma sem rozjel, ale potřebuju ho aktivovat (nebo mapu?). Přetáhnu mapu na keygen, napíše vložte kod, ten vložím (co mi píše tomtom v mobilu) a aplikace spadne.


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: navigace na UIQ3
 Příspěvek Napsal: 22 říj 2008, 19:19 
Offline
Noví členové fóra

Registrován: 27 srp 2008, 11:39
ID Užívateľa: 18234

Online: 4m 2s
Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x


Částka: Zamknuté


Karma: 0


thegrid píše:
Brej poradí někdo jak zprovoznit tomtom nebo kde stáhnout něco jiného (route66) na UIQ3 (w950i?).

Tomtoma sem rozjel, ale potřebuju ho aktivovat (nebo mapu?). Přetáhnu mapu na keygen, napíše vložte kod, ten vložím (co mi píše tomtom v mobilu) a aplikace spadne.



Aplikace ti spadne proto protoze nemas dost ramu....nebo ti spadne pro to protoze to bud je spatne nainstalovane nebo ty mapi nejsou pro tu aplikaci...a o sony ericsoni se skoro nikdo nezajima kdybyze je to neco jineho napr.firmware ti pomuzu nebo aplikace hra ale navigace...bit to nokia tak ti poradim...promin....


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: navigace na UIQ3
 Příspěvek Napsal: 23 říj 2008, 16:42 
Offline
Noví členové fóra

Registrován: 02 dub 2008, 17:54
ID Užívateľa: 11541

Online: 0s
Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x


Částka: Zamknuté


Karma: 0


jestli myslíš ram, tak té mám dost, a aplikace je na 100% do tohoto mobilu, psal sem že tomtom mi jde, ale chce registraci, spadne ten keygen (ale ten se pouští na pc, takže o ram nejde). firmwarem to taky neni :-) prostě jen potřebuju vygenerovat heslo k tomtomovi


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: navigace na UIQ3
 Příspěvek Napsal: 25 říj 2008, 17:04 
Offline
Noví členové fóra

Registrován: 27 srp 2008, 11:39
ID Užívateľa: 18234

Online: 4m 2s
Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x


Částka: Zamknuté


Karma: 0


thegrid píše:
jestli myslíš ram, tak té mám dost, a aplikace je na 100% do tohoto mobilu, psal sem že tomtom mi jde, ale chce registraci, spadne ten keygen (ale ten se pouští na pc, takže o ram nejde). firmwarem to taky neni :-) prostě jen potřebuju vygenerovat heslo k tomtomovi



a zadal si vsechno v key genu spravne???napr nazev mapi jak je to v tom key genu??hm pro nokie tom tom je lepsi mapi sou bez key genu 8) 8)


Nahoru 
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Obsah fóra » Download » Mobily » Help


 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  







cron
TOPlist
Český překlad – phpBB.cz
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO



..:: Žádný ze zobrazených souborů, které můžete nalézt na tomto fóru, nejsou umístěny na tomto serveru. Autoři stránky nenesou zodpovědnost za příspěvky odeslané užívateli,ani za jejich další akce,které by mohli vést k porušování zákonů. Za své příspěvky zodpovídají uživatelé. Nepoužívejte tyto stránky k distribuci a nebo k downloadu jakýchkoliv materiálů, ke kterým nemáte legální oprávnění a nebo licenci ::..