Vítejte na stránkách . Klikněte zde pro registraci

Uživatelské jméno:   Heslo:   Pamätat si ma  Skrýt můj online stav 
Registrovat    Přihlásit se    Fórum    Hledat    FAQ
Bannery     Kontakt   


Informační Panel

:welcome:




www.centralwar.eu
www.centralwar.eu

Obsah fóra » Download » Ebooks » Knihy » Různé - bez specifikace




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Sharangi,Datta,Deb - Spices: Agrotechniques for Quality Prod
 Příspěvek Napsal: 09 čer 2018, 19:56 
Offline
Registrovaní uživatelé

Registrován: 03 čer 2018, 13:36
ID Užívateľa: 66889

Online: 13h 29m 16s
Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x


Částka:
1,720.00



Karma: 0


Sharangi,Datta,Deb - Spices: Agrotechniques for Quality Produce
Obrázek
Language: English | Format: PDF | 2018 | Size: 28 MB

Indian spices are famous across the globe and have attracted food lovers for ages. With the increasing awareness of health through foods, people are now more conscious about the health and nutraceutical benefits of spices. The past few years have witnessed pioneering research work in this area with various spices. This volume is a comprehensive volume that collects and collates the wisdom of the past and blends it with the technological progress of today. The book offers comprehensive coverage on the subject of Indian spices and their agrotechniques. It is a rich compilation of agrotechniques coupled with background information, research work, and scientific discussion on the basic and applied aspects on the subject.

The first chapter in Spices: Agrotechniques for Quality Produce is introductory and provides an overview of spices that have important flavor compounds. It looks at the present status of world spice scenario on export and import, major markets, etc. The second chapter deals with classification of spices, condiments, and herbs. The third chapter is the major one that precisely describes agrotechniques and production technology of fifty individual spices comprised of the major spices. It covers three rhizomatous spices, six bulbous spices, eight tree spices (six aromatic and two acidulant), eleven seed spices, twelve leafy or herbal spices or aromatic herbs, four lesser-known spices, and three other spices with due consideration to quality and value-added benefits. This chapter also presents a general discussion of the systematic position, composition, uses, export-import scenario, medicinal values, etc., of these spices. The subsequent chapters deal with recent research approaches on spices around the world and explore the promises of organic spices and future research directions.

This volume will be useful to all those who are interested in spices, including students, teachers, researchers, amateur readers, policymakers, as well as farming communities.

Obrázek
Pouze Registrovaní uživatelé mohou prohlížet odkazy v tagu code! Registrujte se anebo se Přihlašte na fórum.


Nahoru 
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Obsah fóra » Download » Ebooks » Knihy » Různé - bez specifikace


 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  







cron
TOPlist
Český překlad – phpBB.cz
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO



..:: Žádný ze zobrazených souborů, které můžete nalézt na tomto fóru, nejsou umístěny na tomto serveru. Autoři stránky nenesou zodpovědnost za příspěvky odeslané užívateli,ani za jejich další akce,které by mohli vést k porušování zákonů. Za své příspěvky zodpovídají uživatelé. Nepoužívejte tyto stránky k distribuci a nebo k downloadu jakýchkoliv materiálů, ke kterým nemáte legální oprávnění a nebo licenci ::..